Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 17:40   #260
jamaicaP
Rozeznanie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Heej babuliny

Ja jeszcze w szpitalu..
Gin mnie dzis zbadał.. Powiedział że krążka nie zakladamy.. tylko trzeba opanować skurcze okropne..
Dziś na ktg mialam tylko jeden taki do 30%.. ale przy badaniu powiedział że macica jest nerwowa i napięta i krążek by nic nie dał bo to te napięcia powodują ze mi się rozwiera.. Jestem już odlączona od pompy.. teraz bede dostawała jakieś silniejsze leki.. i zostane do konca tygodnia
Mialam niedawno usg.. Z serduszkiem wszystko dobrze, pięknie bije, pępowina dobrze, wody dobrze, mała nic nie przytyla przez 1,5 tygodnia.. i płci niezmieniła.. Widziałam czarno na białym kreseczkę

Moja 'niemyta' sąsiadka juz urodziła.. 3 kg dziewczynkę.. Ale niedawno przyszla druga.. Ciągle płacze i wola 'gdzie moj Janusz', ginowi nie dała się zbadać, na fotel nie usiadła.. oo jeeejuu..

No a jeszcze co do mycia w tym szpitalu.. Kurde leże od wtorku i kazałam przywieść sobie drugą koszulę bo w tej czuje się brudna i smierdząca.. poszłam do sklepu i kupilam jednorazówkę maszynkę żeby paszki ogolić bo juz mam 'kiełki'

o mamusku.....niezle z tymi kobietami w szpitalu... a czasami ja mysle o sobie ze dziwna jestem....

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do wózka to niestety nie stać nas na inny model.Lekkie wózki są bardzo drogie......Poza tym mieszkamy w domu parterowym więc wózek będę zostawiać w garażu.Jak będę jeżdzić do lekarza to dziecko będę nosić w foteliku samochodowym.JAK SIE NIE MA CO SIĘ LUBI,TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA
jasne, ja zawsze twierdzilam ze te wozki przerozne to wiecej gadżetów maja niz to warto, dziciaczkowi tak samo bedzie w wozku za 600 jak za 2000, poza tym to nie jest zakup na cale zycie
my pewnie tez bedziemy musieli w takich cenach szukac bo ostatnio cieno z kasa jakos... autko ostatnio pozera wszelkie luzne pieniadze...

a wogole zezlilam sie
jutro ma mnie odwiedzic przyjaciolka i specjalnie dla niej postanowilam zrobic ptasie mleczko
kupilam nawet w tym celu foremke...
najpierw okazalo sie ze kupilam zelatyne z bulionem.... do ptasiego raczej sie nie nada.... poszlam szybko do żabki po zwykla....
potem zwazyla mi sie mleczna masa....grrrrr
dziwne nigdy sie nie wazyla.... no ale zrobilam druga i wygladalo ze bedzi esuper teraz jak wstawilam mleczko gotowe do lodowki okazalo sie ze teraz si ezwazylo i na dole jakas woda, na gorze jakis kozuch sie zrobil po prostu fuuuj....
albo mleko albo ta zelatyna kijowa....
na darmo sie napracowalam i wydalam pienoadze, trzeba bylo kupic gotowe
jamaicaP jest offline Zgłoś do moderatora