Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 16:49   #51
Selinka26
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Hej dziewczyny !
Jestem konsultantką Avon od 4 lat i od jakiegoś czasu obserwuję to forum,dlatego też postanowiłam zalogować się tu,żeby móc z Wami poplotkować na temat kosmetyków naszej ulubionej firmy ;D

I na początek mam kilka pytań..
1.Co sądzicie o torebce Georgia z oferty netto 06/2010 Może ktoś ją ma.. bo podoba mi się,ale obawiam się,że może być nieco dla mnie za duża
2.Rozwiazania krzyżówek z NovaTy wysyła się po prostu na adres mailowy : novaty@avon.com , tzn. wystarczy podac samo haslo i wysłać,czy trzeba podać też swoje dane osobowe,bo chciałabym wziąć w tym udział..ale jeszcze nigdy nie próbowałam,więc jestem zieelona:p
3. W katalogu 06 w Hello Tomorrow zaprezentowany został zestaw zawierający : Tusz do rzęs Supershock,Szminka "Potęga koloru" z pakietem 8 próbek,Podkład rozświetlająco-antystresowy z pakietem 5 próbek i kosmetyczka w cenie 37 zł. Czy ktoś może już to zamawiał i może mi napisać w jakim kolorze jest ten podkład i ta szminka,bo nigdzie nie widzę w tej ofercie takiej informacji.. a zestaw dosyć ciekawy i myślęm,że się opłaca;p