Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezenty dla par - Rodziców, znajomych, rodzeństwa, ślubne, rocznicowe, parapetówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-12-09, 13:26   #4
cléo
Rozeznanie

Re: Prezent na ślub!!!!!!!!

prezent to zawsze mniejszy lub wiekszy problem, nimniej jedak jesli chodzi o mlode pary to wybor jest prostszy
jezeli zamieszkają w swoim pierwszym mieszkaniu to jest tyle rzeczy, ktore sie w domu przydają (pod warunkiem że znasz dobrze ich gusta).
-ja np. zadowolona bylam z kompletu sztuccow na 12 osob, ktore dziadzius mi kupil, nie zaden gerlachowski, mysle ze kosztowal ze 150zl, korzystam z niego codziennie i super ze jest na 12 a nie na 6 osob, bo nie trzeba na imprezy kupowac plastikowych (tak bylo na studiach-mielismy komplet na 6 osob)
-mozna tez kupic gustowna lampę (caly czas pod warunkiem że wiesz w jakim stylu bedzie ich mieszkanko)
-przyda sie tez komplet szkliwa: kieliszki do wina czerwonego, bialego, szampana...
-możesz tez zaryzykowac z obrazem albo malą rzeźbą, ja na ślub dostałam od przyjaciółki szkic starego zamku na szarym papierze opakowaniowym w slicznej zlotej ramie...
cléo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując