2010-04-08, 20:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III
Cytat:
Napisane przez Your_satisfaction
Mam problem z prezentacją multimedialną robioną na Power Poincie (mam office 2000)
Gdy dodaję film w formacie AVI to nie słychać dźwięku przy odtworzeniu go w prezentacji (dodam że ma on przeszło 20sek) dodałam inny filmik (co ma 2 sekundy) i dźwięk jest. Może mi ktoś powiedzieć czemu się tak dzieję? Chodzi i długość filmu, czy co? Jak to zrobić?
Z góry dziękuje 
|
Sprawdzałam i u mnie działa, filmiki mają więcej niż 20 sekund, też avi. Mam office 2007. Nie wiem co jest u Ciebie nie tak... może spróbuj zmienić format pliku? U mnie niektóre programy średnio sobie radzą z avi, zamieniają kolory, zawieszają sie itp, nie mam pojęcia dlaczego.
I moje pytanie Dopisałam sie do zamówienia butów, jeden rozmiar jest, a przy drugim jestem w nawiasie - czyli jeśli ktoś sie wycofa albo okaże sie, że w kartonie jest więcej tego rozmiaru to będę brana pod uwagę? Czy jest tak, jakbym zamówiła te 2 pary i najwyżej jak nie będzie, to mi zwróci kase za jedną? I ogólnie mam teraz czekać aż organizatorka napisze, że będzie zamawiać i wtedy sie wysyła pw, kase itd ?
Jaka ja ciemna jestem... Cysiu / ktokolwiek zorientowany : ratuj
|