Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 20:28   #4257
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość

I moje pytanie Dopisałam sie do zamówienia butów, jeden rozmiar jest, a przy drugim jestem w nawiasie - czyli jeśli ktoś sie wycofa albo okaże sie, że w kartonie jest więcej tego rozmiaru to będę brana pod uwagę? Czy jest tak, jakbym zamówiła te 2 pary i najwyżej jak nie będzie, to mi zwróci kase za jedną? I ogólnie mam teraz czekać aż organizatorka napisze, że będzie zamawiać i wtedy sie wysyła pw, kase itd ?
Jaka ja ciemna jestem... Cysiu / ktokolwiek zorientowany : ratuj
yyyym... no w nawiasie to jest rezerwa, organizatorka sobie z reguly zaklepuje dwie pary np 38 i 39 i które jej pasują te bierze i wtedy ta osoba wypada z zamowienia i organizatorka zwraca jej pieniądze... tylko wlasnie nie wiem dlaczego tutaj jest tylko jedna rezerwa

No w kazdym razie nie jest pewne ze dostaniesz te 38... Czekasz teraz aż uzbiera sie komplet... i w sumie Olencja ma troche inaczej i po uzbieraniu kompletu już trzeba wyslać pw z adresem i wtedy ona napisze ci dane do przelewu i robisz przelew... i czekasz na buty