Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 19:54   #2256
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Ja za namową Ali kupiłam testy z grega, są całkiem okej, szczegółowe. nie podoba mi się tylko, że nie ma podziału na testy i teksty źródłowe, i że jak jest jakieś pytanie to nie ma miejsca na odpowiedź (takiego wykropkowanego). ale jeśli chodzi o samą treść, to polecam.
ej jaką namową no dobra wiem, sama Cię do tego podkusiłam hehe.

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Rozkręcacie się przed maturą z tym pisaniem.
No własnie miałam to samo pisać, im bliżej matury, tym więcej spamu

Cytat:
Napisane przez tastemycherries Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nieśmiało, ja w tym wątku u Was pierwszy raz ..
jeśli chodzi o maturę,to stresu (narazie) nie ma- mam tylko dość tego całego zamieszania (np. moja mama jak mnie widzi przy komputerze dostaje szału-"czemu się nie uczysz?!" ) i odpuszczanie sobie wszelkich przyjemności,wyjść,imprez-ale racja, siedzieć bezczynnie i liczyć na szczęście też nie można, więc żeby nie było,uucze się.. zdaje polski rozsz,ang rozsz i wos rozsz

może któraś z Wizażanek myśli o iberystyce albo filologii słowiańskiej? a konkretniej jeszcze-UJ?
Cześć
ja myślę o UJocie i na pewno o jakiejś filologii tam, jeśli dobrze zdam maturę. Na iberystykę jednak są strasznie wysokie progi, na słowiańską już lepiej.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
Hej

chyba z tego co pamiętam, żadna z nas nie myśli
A ja to co

Cześć
Nie mam nic mądrego do napisania