2006-05-15, 22:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: KARMA: głosowanie
Cytat:
Napisane przez moee
nie tylko Ty  tez tak jakos mam...ale to mozliwe ze dlatego bo jak ja zaczynalam pisac to jezeli dostalam karme to wlasnie od tych z malym "przebiegiem" i praktycznie do 400 punktow to dostawalam wiekszosc od tych z minimalna praktycznie karma.. zbieralam punkcik do punkcika i chce te punkciki no 
|
No a ja wlasnie szoku doznalam, kiedy manie biedna marnocine z jednym kwadracikiem takie upasione walily po glowie i od razu mi 50 wskakiwala! (a jedna taka to sie chyba pomylila, bo nie mialam czasu jej odmacac i az trzy razy 'przypadkiem' mi sie dostalo ). Albo jakies 'stare' i upasione mnie walily piszac cos w stylu : ooo, kolejna fajna laska, a jeszcze nie upasiona! Podobaly im sie widac moje wypowiedzi. I to bylo mile. I moja NIENAWISC do upasionych minela, bo zrozumialam, ze tez sa ludzkie.
A te z marnym kwadracikiem czasem mnie macna tak 'za nic', i wtedy mi glupio, bo wiem, ze sobie chca chyba karme podbic i mnie 'wykorzystac'.. I jesli widze, ze nie mam za co odmacac, to slicznie dziekuje i juz mam taka na oku czekajac na okazje, zeby sie odwdzieczyc...