Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 23:14   #4276
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III

Cytat:
Napisane przez Your_satisfaction Pokaż wiadomość
Właśnie słyszałam o takim płynie, ale nie byłam pewna czy mi się to nie śniło Ja mam średniej wielkości kule i w niej trzymam bojownika Chyba go przekarmiam Dostanę ten płyn w sklepie zoologicznym?
Jezuuu, doczytałam ryb się nie trzyma w kuli! Nie wolno! To tak, jakbyś hodowała kota w klatce, albo psa w kartonie!

Bojownik potrzebuje akwarium minimum 25l, kula powoduje u niego zaburzenia linii bocznej, ślepotę, zmarkotnienie, i szybką śmierć. W kuli nie ma miejsca na filtrację która jest niezbędna, na rośliny, na porządne podłoże.

Wbrew temu co się mówi bojownik potrzebuje filtracji.

W dodatku w kuli nie ma jak odmulać dna i podmieniać częściowo wody - NIGDY nie wymienia się całej wody w akwarium, nigdy!

http://www.bojownik.pl/ doczytaj o Twoim pupilku, albo go oddaj komuś, kto mu zapewni dobre warunki

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
yyy nie czaje

powoooliiiiii, jest późno, skup się Gofer, skuuup!!!

No bo powiedzą Ci, że minimalny koszt noclegu to 150zł. Ale taki koszt wyjdzie tylko wtedy, jeżeli we dwie osoby weźmiecie pokój dwuosobowy, który kosztuje 300zł na dobę - ale na głowę wychodzi po 150zł

A gdybyś chciała sobie wynająć pokój jednoosobowy, to on już kosztuje 200zł.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora