2010-04-08, 23:14
|
|
|
Copyraptor
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać. Część III
Cytat:
Napisane przez Your_satisfaction
Właśnie słyszałam o takim płynie, ale nie byłam pewna czy mi się to nie śniło  Ja mam średniej wielkości kule i w niej trzymam bojownika  Chyba go przekarmiam  Dostanę ten płyn w sklepie zoologicznym?
|
Jezuuu, doczytałam ryb się nie trzyma w kuli! Nie wolno! To tak, jakbyś hodowała kota w klatce, albo psa w kartonie!
Bojownik potrzebuje akwarium minimum 25l, kula powoduje u niego zaburzenia linii bocznej, ślepotę, zmarkotnienie, i szybką śmierć. W kuli nie ma miejsca na filtrację która jest niezbędna, na rośliny, na porządne podłoże.
Wbrew temu co się mówi bojownik potrzebuje filtracji.
W dodatku w kuli nie ma jak odmulać dna i podmieniać częściowo wody - NIGDY nie wymienia się całej wody w akwarium, nigdy!
http://www.bojownik.pl/ doczytaj o Twoim pupilku, albo go oddaj komuś, kto mu zapewni dobre warunki 
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Gofrzyca
yyy nie czaje 
powoooliiiiii, jest późno, skup się Gofer, skuuup!!!
|

No bo powiedzą Ci, że minimalny koszt noclegu to 150zł. Ale taki koszt wyjdzie tylko wtedy, jeżeli we dwie osoby weźmiecie pokój dwuosobowy, który kosztuje 300zł na dobę - ale na głowę wychodzi po 150zł 
A gdybyś chciała sobie wynająć pokój jednoosobowy, to on już kosztuje 200zł.
|
|
|