|
BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
Dot.: markowe ciuszki xs,s,m, dodatki,elektronika..zajr zyj koniecznie :) !!
Wymiary i dodatkowe zdjęcia ubrań na życzenie. Jeśli ciuszek pasuje zarówno na xs jak m czy małe l pisze że rozmiar uniwersalny.
DOKŁADKA 7.06. 2010
POZA WĄTKIEM:
*brązowa torba diverse
mieści a4, boskaaa , użyta 2x extremalnie droga, oddam tylko za coś na co się bardzo napalę, nie znajdziesz nic w wątku a torbę masz w wish
* jeansowa kurtka WRANGLER rozmiar m, ale idealna też na xs,s bo to maleńkie m. Foty dla zainteresowanych, jest nowa i kosztowała fortune więc tylko za coś co mnie powali na kolana .
- **Wieża philips**
uzywana 2 lata, stan techniczny IDEALNY.
wizualny - wieża idealna, jest mały mankament na głósniku ale to jak dodam fotki, odtwarza cd, mp3, radio.
Kolor srebrny, jest naprawde meeega ale ostatnio prawie nie ma mnie w domu więc jej nie używam już.
wizualnie wadę ma głośnik - przy rutynowych porządkach przejechałam po jego górze zbyt mokrą ściereczka na której był juz kurz z tv i porobiły sie zacieki widoczne na zdjęciu myśkę że da sie ich jakoś pozbyć, ale ja nie probowałam bo nie mam czasu na to niestety. Na zdjęciach widoczna jest też taka plamka na wieży u góry po lewej stronie-zauważyłam dopiero przy robieniu zdjęć i JUŻ JEJ NIE MA, nie wiem od czego to było, chyba musiałam lekko polać kawą ale nie ma już tego, mogę dorobić fotki bez plamki na dowód jednak z głośnikiem nie wiem jak to zrobić dlatego pisze to jako wadę:P
Napewno nie wymienie jej na jakieś 2 sprane bluzeczki czy 1 ciuszek, tylko za jakieś rzeczy które wpadną mi w oko, nic konkretnego za nią nie chcę więc kuście .
fotki dodam wieczorem
WYMIANKA TYLKO Z OSOBĄ Z POZNANIA/OKOLIC gdyż z uwagi na to że chwilowo jestem bez pracy nie stać mnie na wysyłke tak cięzkiego przedmiotu .
- TELEFON DOTYKOWY LG, UŻYWANY PÓŁ ROKU, GWARANCJA.
stan techniczny jak i wizualny ideał! oddam tylko i wyłącznie za telefon z pełną klawiaturą qwerty !
zdjęcia zapożyczone z Internetu, telefon wygląda jak nowy, więc chętnie zrobie fotki real dla zainteresowanych.
- NOWA KAMERKA DO LAPTOPA, KOMPUTERA, SUPER JAKOŚĆ,MARKOWA W PUDEŁKU NAWET NIE ROZPAKOWANA, NAJCHĘTNIEJ ZA COŚ Z WISH. ZDJĘCIA DLA ZAINTERESOWANYCH
- NOWA KARTA SD (NIE mikro), O POJEMNOŚCI 4 GB, MARKOWA,Lexara,tania nie była więc oddam za coś co naprawdę wpadnie mi w oko
- Spodnie rurki ,są meega, stan idealny foto kiepsko zrobione na życzenie dorobie więcej, leżą super
Mam je z wymianki jednak są mi za małe zdjęcia i opis poniżej zapożyczone od Wizażanki z którą się wymieniałam,mam nadzieje ze sie nie pogniewa w razie potrzeby zrobie więcej zdjęć
"1. i 2. Rurki z koroną na kieszeniach roz. S, nowe, ale posiadają z przodu jakąś plamkę - widać na zdjęciach.szerokość w pasie - 36cmx2 "
od siebie mogę dodać że plamki w ogóle nie widać
- Długa,sexy sukienka azarro, CAŁKOWICIE NOWA ani razu nie założona. Rozmiar uniwersalny,sukienka baaaaardzo się rozciąga więc myślę że będzie dobra na każdy rozmiar, wymiarki mierzone na płasko bez rozciągania na życzenie.
Kosztowała mnie 99 zł i jest nowa więc także łatwo nie oddam ale kuście
DOKŁADKA 7 CZERWIEC
- śliczna kiecka bombka, niebieska rozmiar s/m załozona raptem 2,3 razy, najchętniej za coś z wish, ale kuście
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2010-06-07 o 23:35
|