Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnio obejrzane filmy cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 23:36   #3012
zakalec
Zadomowienie

Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
Stare wygi(Old Dogs) - dawno się tak nie uśmiałam nie wspominając już o tym, że bardzo lubię Robina Williamsa, lubię go za taką przyjemną radość życia jaką widać w filmach, głównie w komediach. Żałowałam strasznie że nie poszłam na to do kina, choć chciałam pójść, ale jakoś się złożyło że w końcu tam nie dotarłam. Powiem krótko, że to bardzo przyjemna, zabawna komedia ukazująca perypetie dwóch dorosłych(żeby nie mówić starych) panów, przyjaciół oraz dwójki dzieci, czyli zabawa na całego. Na prawdę warto obejrzeć, jest idealny na zakończenie niekoniecznie udanego dnia. Poprawia humor bardzo skutecznie jeśli chodzi o komediowość dałabym 10/10, ale całokształt każe mi dać 9/10
ooo tak, ten film bardzo mi się podobał kupa śmiechu, ale też moment, w którym prawie popłakałam się ze wzruszenia... polecam 7/10

THE BOX (PUŁAPKA) dno totalne!!!!!!!! nie polecam, zabraniam nawet to oglądać!!!!! pomysł fajny, ale przekombinowali totalne, bajeczka jak dla mnie. 1/10

TWÓJ NA ZAWSZE (REMEMBER ME?) od razu zaznaczam, że nie jestem fanką Pattisona, Zmierzchu nie oglądałam i nie mam porównania, na film nie chciałam iść właśnie ze względu na niego sądziłam, iż będzie to jakieś głupie romansidło, ale naprawdę baaaardzo pozytywnie mnie ten film zakoczył! wątki, które zostały wplątane odbierały mi mowę, a zakończenie wbiło w fotel, świeczki w oczach też się pojawiły na tym filmie bardzo polecam ten film, jestem wdzięczna koleżankom, że mnie namówiły, bo ten Pattison naprawdę mnie zniechęcał 8/10

Edytowane przez zakalec
Czas edycji: 2010-04-08 o 23:37
zakalec jest offline Zgłoś do moderatora