Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-09, 10:25   #3863
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A ja nie widzę żadnych zdjęć Agnieszki Nie widzę koloru ani niczego Ale zgadzam się z Kasią, że do koloru rudego bordowy kwiat zupełnie nie pasuje. Wszystko się ze sobą zleje i kwiat suma sumarum i tak bedzie niewidoczny

Myślisz Kasiu, że 3 będzie dla mnie najbardziej odpowiednia?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Dziewczyny, a macie już wybrane makijaże? Może wrzucicie zdjęcia, bo szukam właśnie po necie i nic fajnego nie mogę znaleźć Jeszcze w gazetach popatrzę, bo kilka fajnych znalazłam
Masz grzywkę i widać, że dobrze się w niej czujesz więc po co cos zmieniać??? Pozatym lubisz luźne włoski z tego co widzę więc moim zdaniem ideał masz drobną buźkę delikatną więc ta będzie jak najbardziej odpowiednia.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
A ja nie widzę żadnych zdjęć Agnieszki Nie widzę koloru ani niczego Ale zgadzam się z Kasią, że do koloru rudego bordowy kwiat zupełnie nie pasuje. Wszystko się ze sobą zleje i kwiat suma sumarum i tak bedzie niewidoczny

Myślisz Kasiu, że 3 będzie dla mnie najbardziej odpowiednia?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Dziewczyny, a macie już wybrane makijaże? Może wrzucicie zdjęcia, bo szukam właśnie po necie i nic fajnego nie mogę znaleźć Jeszcze w gazetach popatrzę, bo kilka fajnych znalazłam
Na naszej klasie mam Age. Mam deo
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora