2010-04-09, 11:43
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Hej Dziewczyny 
Dawno się nie odzywałam, ale zaglądam od czasu do czasu co tam u was słychać. Dziś nadrobiłm konkretnie ;-) Jakoś rzadko do komputera ostatnimi czasy siadałąm i to przez to...
U nas wszystko w porządku  Nerka się uspokoiła na szczęście, Mała rośnie i fika niesamowicie (czasem się dziwię, jak ona to robi skoro coraz mniej miejsca ma w środku) ;-) Wypycha pupę, kolanka, stópki, odpycha się rączkami, a główką bodzie po pęcherzu ;-) 15 kwietnia mam wizyte u lekarza i jest to też data, zakończenia 37 tygodnia, więc Mała będzie donoszona. SZOK!! że to już Byliśmy tydzień temu u gina i jak narazie nic się nie skraca, nie rozwiera, więc w jak najlepszym porządku Mała ma 2600 g Ciekawe czy nadal będzie tak szybko rosła.
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
Dzień dobry 
Dostałam wczoraj skierowanie na badanie GBS ( paciorkowiec). Mam sobie sama wymaz zrobić ( dostałam oprzyrządowanie ) i zawieźć do szpitala.
|
Też ostatnio lekarz skierował mnie na to badanie. Czekam właśnie na wyniki Aha... też dostałam oprzyrządowanie i miałam sobie sama zrobić (a to dlatego,że święta były). No ale zatrudniłam do tego męża, co by się sama nie gimnastykować ;-)
Poza tym... hmm.. torba już spakowana, wszystko poprane i wyprasowane, łóżeczko w pokoju, wózek jest... teraz tylko czekamy na Dzidzię Nastawiam się pozytywnie na poród... a przynajmniej staram się 
W nocy czesto się budzę na siusiu i w ogóle przez niewygodę - ciężko się ułożyć. Czasem męczy zgaga. Zaczynam też lekko puchnąć, ale myślę że nie mogę narzekać Zresztą mój mężuś ciągle powtarza, że mimo tej duuuużej piłeczki z przodu i tak jestem nadal taka żwawa i w ogóle, ale to też zależy od dnia i od szaleństw Dzidzi ;-) Aha... mam 13-14 kg na plusie - oby już dużo nie urosło 
Pozdrowionka dla was wszystkich A szczególnie dla szpitalnych (Kardashi, Cate), no i was, które musicie wylegiwać się w domkach. Buziaki dla was i 3mam kciuki zeby wszystko było oki  
|
|
|