2010-04-09, 13:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Irsin nie przejmuj się kochana, nie warto, musza się widocznie oswoić z myślą, ze zostaną dziadkami. Będzie dobrze kochana
Bardzo się ciesze, że maluszek tak rośnie i, że wszystko jest w porządku kochana!!! Czekam na zdjęcia
Anulko szerokiej drogi kochana, wracajcie szczęśliwie do domku
Karolinko aż się boję tego badania, mnie pewnie też się słabo robi i mnie zemdli. Ja w ogóle jestem strasznie słaba, umyłam i wysuszyłam włosy i mi się słabo zrobiło ehh
Te noce chyba takie będą teraz coraz czesciej, moja tez była straszna, jeszcze robi mi sie tak strasznie gorąco, że można oszalec i wtedy nie wiem co ze sobą mam zrobić!
Biedna ta dziewczyna! Mam nadzieję, że jej się nic nie stało, taki upadek może być bardzo niebezpieczny. Ja nie mogę musimy bardzo uważać jak chodzimy, bo niestety jesteśmy już niezdarne z tymi dużymi brzusiami.
Skorpionku to troszkę tych leków masz...ja też wszystko wyolbrzymiam i panikę sieję starszną z byle czego i na zapas... ale jakoś daję rade bez leków, ja mam tylko te na neidomykająca sie zastawkę. Musisz iść słonko do lekarza i on Ci da zamienniki tak jak mnie i bedzie wszystko dobrze
Adaś
A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.
ღ
Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-04-09 o 13:24
|
|
|