2010-04-09, 13:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Cytat:
Napisane przez Kohnelia20
Witaj! według naszej tradycji musisz podać swój i tż wiek i jak długo jesteście razem i napisać coś o waszym związku
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------
Madelaine u nas też zaręczyny niczego nie zmienią ani ślub ale jednak tego chce i psychicznie potrzebuje sama nie wiem dlaczego 
|
Cytat:
Napisane przez Kohnelia20
Ja mam podobnie jak ty  też jesteśmy razem prawie 4 lata i 2 mieszkamy razem on pracuje ja studiuję i mój tż też mówił, że ślub nam nie jest potrzebny bo żyjemy jak małżeństwo  ale co ci radze to nie wierć dziury w brzuchu bo to tylko pogorszy sytuacje, powiedz mu otwarcie, że mimo to że mieszkacie razem to ślub jest dla ciebie ważny i że nie chciałabyś być panną z dzieckiem ja tak zrobiłam i o dziwo mój tż zastanowił się i zmienił zdanie co do ślubu 
|
bo tu chodzi tylko o kwestie prawna malzenstwa, dziedziczenia, wizyty w szpitalu itp to tylko ot o chodzi, jako ze dwie wiemy jak wyglada mieszanie razem przez tyle czasu wiemy ze nic sie nie zmieni w naszej swiadomosci ale prawnie bedziemy zabezpieczni
|
|
|