2003-12-12, 23:02
|
|
Zakorzenienie
|
Re: nietrafione kosmetyki
Kolejność przypadkowa :
1. Tusz do rzęs Lancome " Magicils" kolor fiolet, kompletny niewypał po 7 warstwie widziałam pod słońce lekki połysk fioletu, a miał to byc tusz dla ekstrawaganckich kobiet Nikt go nie chciał, a już po pierwszym użyciu przez kogoś nim obdarowanego miałam go z powrotem, więc w końcu dostała go moja, zachwycona nim, siedmioletnia siostrzenica podobno swietnie maluje sie nim lalki na włosach to tyle peanów 
2. Krem do stóp cynamonowy rozgrzewający Avonu - klapa kompletna, ani nie rozgrzał, ani nie nailzył, podarłam sobie po nocy z nim, rajstopy bo zmienił się w pumeks szczególnie między palcami rozkosz dla lubiących pumeksy zamiast stóp 
3. Krem pod oczy Estee Lauder "ANR ERC" - kupiłam skuszona opiniami w KW. Nigdzie dopatrzeć się nie mogłam właściwości nawilżających choć tak był oceniany, za to wysuszał i ściągał mi skórę pod oczami niemiłosiernie nie mogłam o niczym innym mysleć poza tym dostałam pod oczami od niego dodatkowych kresek i juz wtedy byłam wkurzona na maksa 
To tyle zachwytów ode mnie 
|
|
|