2010-04-10, 19:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18487728]Wiecie, tak sobie pomyślałam - jak świat na nas popatrzy teraz - żal.pl
Pomijając jakiekolwiek sympatie/antypatie polityczne - jak można dopuścić do tego, by najważniejsze głowy państwa leciały takim gruchotem? Jak można na to pozwolić? To jakoś tam o nas świadczy.[/QUOTE]
Zgadzam się - teraz w świecie zawrze od dyskusji, ze najważniejsi politycy w państwie takim gruchotem latali. Z drugiej strony wyobrażam sobie jaka byłaby afera w Polsce, gdyby Kaczyński wcześniej kupił nowy samolot za ileś tam milionów - ludzie by mówili, że fanaberie jakieś.....
A tak poza tym to niedopuszczalne, aby tylu ważnych polityków leciało jednym samolotem - to chyba naruszenie jakiejś zasady bezpieczeństwa, sytuacja idealna dla ewentualnych spiskowców...
Cytat:
Napisane przez Edzia400
po wczorajszej wizycie pisze co usłyszałam :
-szyjka bardzi skrócona ale zamknieta
-mała ma 2500gram
-próbka pobrana na paciorkowca
-przez najblizszy tydz napewno nie urodze ale do 3 tyg napewno
- wyniki dobre
na usg wyszło że mała ma torbiel 23mm w lub na miednicy     niby lekarz mi powiedział ze nie mam sie o co martwić bo to sie zdarza i ze powinno sie to wchłonić ale musi to odnotować w książęczce ciązy dla pediatry który po porodzie bedzie badał moje dziecko
Jestem załamana  szukałam na necie informacji o torbielach na miednicy ale nic nie znalazłam 
|
Edziu nie martw się, skoro lekarz powiedział, że powinno się wchłonąć to na pewno tak będzie 
Cytat:
Napisane przez kumkura
Wczoraj usg wykazalo, iz moj Adas wazy 1500g, wiec taki sredniaczek z niego 
|
Gratulacje dla Adasia 
Cytat:
Napisane przez tygrysek99
dziewczyny mam pytanie:
przestraszyłam się dzisiaj jak zobaczyłam tą moją linię wzdłuż brzucha - wcześniej była taka jasna, delikatna a teraz jest grubsza i taka wyraźna wygląda jak długa śrama - też się Wam tak zrobiło???? 
czy ja znowu jakiś odmieniec jestem  jeszcze przecież mam takie coś sine wokół pępka 
|
Moja linia od kilku miesięcy jest taka sama - trochę ciemniejsza niż skóra i lekko skrzywiona na dole 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18492391]Dziewczyny, czy któraś ma lub zamierza kupić do siedzenia worek sako? Ja się zakochałam, cena nie jest jakaś porażająca bardzo, skuszę się Np. na taki:
http://www.allegro.pl/item982284167_...opuf_pufy.html[/QUOTE]
O kurcze, ale cudo 
Do karmienia byłoby idealne, wogóle super po porodzie. Ale raczej nie zakupię - z rzeczy nadprogramowych wolałabym monitor oddechu a to już grubsza sprawa, bo kosztuje ok. 400 zł
|
|
|