Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo pilne.. Proszę o rady.. Antykoncepcja PO..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-10, 23:08   #1
karola_19
Przyczajenie

Unhappy

Bardzo pilne.. Proszę o rady.. Antykoncepcja PO..

Witam wszystkich. Jestem tu nowa, to mój pierwszy wątek, a zaistniał z powodu nie małego problemu.. Dziś ok godziny 22:15 współżyłam ze swoim chłopakiem i pękła nam prezerwatywa (durex, extra safe) zorientowaliśmy się po, bo zawsze TŻ nalewa wody i sprawdza czy nie pękła i niestety to nastało dziś. Jestem przestraszona i bardzo bym prosiła bez głupich, irytujących komentarzy, jak wiem zdarzają się bo na forum wizażu jestem codziennie i czytam wiele wątków. TŻ odwiózł mnie godzine temu do domu, jeździł po aptekach 24h po Wrocławiu (bo stąd pochodzimy) lecz albo nie było, albo zamknięta. Czy wie ktoś z was gdzie mogłabym kupić te tabletki bez recepty? Licze się z kosztami. Jutro jest niedziela, więc wątpie, by jakiś lekarz przyjmował. Czy gdy pojade do szpitala ginekologicznego, nie będzie żadnych problemów z wypisaniem recepty? Nie mam 18 lat (co nie znaczy, że nie jestem odpowiedzialna, żałosnym dzieciakiem i tego typu komentarzy) Chyba że wie ktoś z Was, gdzie we Wrocławiu, w jakiej aptece mogłabym to dostać bez recepty? wiem, że szansę są nikłe..

Bardzo proszę o pomoc.
karola_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując