Wątek
:
Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-04-11, 09:11
#
4243
gold-fish
Zakorzenienie
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cześć
Mnie też strasznie dotknęła ta wczorajsza wiadomość. Praktycznie cały dzień oglądałam wywiady, relacje, wiadomosci. Oczy spuchnięte, bo jak inaczej
Aż nie chce się wierzyć. Kiedyś oglądałam wywiad z Marią K. Taki szczery, przed świetami Bozego Narodzenia. Mówiła tak ciepło, tak normalnie. Nawet na pytanie jak się poczuła jak ks. R. określił ją czarownicą (za wygląd) odpowiedziała, że nie było to miłe ale nie każdemu musi sie poodbać, czy coś w tym stylu. Jej mi najbardziej szkoda i żal jej córki. Stracić ukochanych rodziców jednocześnie. Moja mama zawsze na święta narodowe wywiesza flagę na balkonie. Od kilku dni jest w santorium ale zadzwoniła żebym poszła do jej mieszkania i zrobiła to za nią. Doszyłam kir i powiesiłam. Oprócz mnie chyba wszyscy sąsiedzi mieli flagi na balkonach- czuć tą jednosć wobec tragedi. I ciesze się, że zamknięto dzisiaj centra handlowe
Cytat:
Napisane przez
martucha84
moja sasiadka brala slub jak Papież umieral.. w ten sam dzien (2 kwietnia)... ale orkiestra po przywitaniu mlodych powiedziala ze rozumieja ze to dla ludzi wazne ze Papiez itd.. ale ze moga sie o niego modlic i tyle... i ze to dzien MLODYCH wiec poprosili o wylaczenie telefonow - w takim sesnie ze jak dostana infor o najgorszym zeby nikogo nie informowal...
mysle ze teraz tez tak bedzie.. to ogromna tragedia narodu no ale mlodzi nie zawinili... moim zdaniem wesele powinno sie odbyc...
też wczoraj pomyślałam o parach młodych. Nie wiadomo co zrobić
bardzo dobry pomysł z tym wyłączeniem telefonów. Nie wyobrażam sobie chwili jakby o 21 w noc weselną przyszła taka wiadomosć. Byłoby po weselu.
Podaliśmy w piątek naszą cenę za to mieszkanie. 200 tyś. Sporo mniej , ale uważam że właścicielka zawyżyła strasznie cenę. Więcej niż za 215 to się nie opłaca je kupować
trzymajcie kciuki za odpowiedź
Hanna
kwiecień 2015
gold-fish
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do gold-fish
Znajdź więcej postów gold-fish