Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-11, 19:20   #151
Mika_K2
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Cytat:
Napisane przez dociekliwa Pokaż wiadomość
Hej kurcze nie wiem co sie dzieje bo jem normalnie- czyt bez grzechów a wrociła mi waga z przed uderzeniówki( jestem na 1 dniu 2 fazy) nawet z minimalna nawiazką...

Dzis zjadłam: serek wiejski z kawałkami łososia do tego mały korniszony, pol malego- naprawde- pomidora , kawalek normlnego ogorka i kawałek papryki.

potem poł serka naturalnego z polowa łyzki kakao i kilkoma kroplami słodzika

potem 3 jajka na twardo , jeden korniszony i kilka papryczek ze słoika własnej roboty( można?)

i tak około 17 pół piersi upieczonej na grilu z buraczkami i pieczarkami z cebulka...

duzo chyba... sama nie wiem... źle jadam?? dotego piję wodę , herbate i kawe z chudym mlekiem,

juz sama nie wiem co jest nie tak....

Nie zjadłaś za dużo, zjadłaś za mało protein. Wiadomo, że jeśli na diecie będzie się wcinać więcej warzyw i nabiału, schudnie się wolniej niż jeśli jadłoby się przeważającą ilość mięsa, ryb, owoców morza. Tak naprawdę warzywka i prod. mleczne powinny być tylko dodatkiem.
You who wish to conquer pain, you must learn what makes me kind; the crumbs of love that you offer me, they're the crumbs I've left behind. Your pain is no credential here, it's just the shadow, shadow of my wound.
Mika_K2 jest offline Zgłoś do moderatora