Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię **************błyszczyki Chanel, Givenchy, rozświetlacz EL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-12, 06:20   #1
Layla79
Zakorzenienie

Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.

**************błyszczyki Chanel, Givenchy, rozświetlacz EL

nieaktualne

Jeżeli ktoś ma ochotę, chętnie wymienię:

Chanel Aqualumiere nr 69 - zgaszony beżowo-koralowy odcień, super lekka konsystencja, z pędzelkiem, ubytek 5 proc.

Givenchy najnowszy błyszczyk, lady plump kolor lady beige - ciemno-beżowy odcień, konsystencja kremowa, ubytek 5 proc., tester

Estee Lauder Platinium Illuminator - rozświetlacz z efektem mokra tafla - jasno-złoty, cudo, ale mam obecnie dużo kulek guerlain, które w pełni mi wystarczają, ubytek 5 proc.

M.A.C. limitowana paleta cieni - royal assets mettalic eyes, niedostępna, rocznik jesień 2007, dwa rozświetlacze, bardzo oryginalny brąz opalizujący zielenią, miedziano-złoty, dwie czernie, z których jedna opalizuje na granat. moim zdaniem idealna do niebieskich/zielonych oczu.

Loreal szampon Absolut Repair - do suchych, zniszczonych włosów, zostało ok. 1000/1500 ml, w razie zainteresowania, podam bliższe dane zużycia. bliższe dane: 3/4 butli, conajmniej 1000 ml, myślę, że 1100.

Shiseido podkład z wysokim filtrem (niebieskie opakowanie), jaśniuteńki - końcówka na 1,2 testy.

Edytowane przez Layla79
Czas edycji: 2010-04-18 o 09:17
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując