2006-05-17, 08:04
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: kolezanka ladnie wyleczyla cere...pytanie...
witam,
Trafilam na to forum troche przez przypadek ale podziele sie paroma informacjami moze sie wam przyda.
Duzo o urynoterapi znajdziecie w ksiazce Malachowa Urynoterapia oraz ksiazce p. Ewy Cybulskiej Cuda urynoterapii.
Istnieje forum poswiecone temu tematowi podaje link:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=745687
i drugie:
http://urynoterapia.xt.pl/
Jesli chodzi o smarowanie twarzy moczem, przemywanie oczu czy zakrapianie nosa i uszu to tylko moczem swiezym.
Do picia najlepszy jest mocz poranny ze srodkowego strumienia.
Doskonale wzmacnia wlosy, leczy z lupiezu a takze pomaga w lysieniu mocz stary a wiec przynajmniej 1 dniowy - oklady z podgrzanego moczu na glowe Leczenie tradziku - jesli jest dosc powazny oprocz przemywania i picia wskazany jest post urynowy.
Na forum kafeterii pojawia sie p.Marianna ktora wyleczyla raka piersi ( bylo za pozno na operacje dawano jej 2% szans), napisala ksiazke o tym jak sie leczyla. Wielu uczestnikow forum dzieli sie osiagnieciami.
Jednak ci ktorzy spodziewaja sie szybkich rezultatow beda zawiedzeni. W urynoterpii oprocz systematycznosci trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.
Jesli masz cellulitis to tylko glodowka urynowa ci pomoze.
Wazna jest zmiana diety jesli przestawisz sie na warzywa i owoce to smak moczu przypomina smak wody. Jesli jesz tlusto i duzo miesa i nabialu smak jest obrzydliwy.
Ja wlasnie jestem na etapie oczyszczania organizmu - wlasnie skonczylam oczyszczanie watroby, dalej oczyszczam jelita i przygotowuje sie do kolejnej glodowki tym razem urynowej. Mam za soba kilka takich glodowek -9 dniowych tym razem chcialabym wytrwac dluzej.
Podam wam przyklad amerykanina Paula Bragg'a ktory praktykowal glodowki i mawial moje cialo nie ma wieku. Umarl w wieku 95 lat i to nie z powodu starosci ale mial wypadek surfujac po oceanie. Jego organy zbadane po smierci wygladaly jak u czlowieka 50 letniego.
Smarowanie twarzy uryna nie tylko lagodzi tradzik ale wspomagane przez picie i posty powoduje ze nasza skora sie wygladza zmniejszaja sie zmarszczki (wiekszosc drogich kremow zawiera mocznik).
Warto o tym poczytac. Ja mam wsparcie lekarza mojego ojca i dzieki glodowkom i urynoterapi zapomnialam co to kremy,antybiotyki i inne lekarstwa.
Pozdrawiam
|
|
|