2006-05-17, 07:10
|
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
Drogie Wizażanki 
Urodził mi się nowy pomysł. Ale chciałabym poznać Waszą opinię.
Mianowicie, chciałabym stworzyć tzw. KLUB RECENZENTKI. Tak szkicowo zasady byłby takie:
a) tworzymy bazę Użytkowniczek, które byłby chętne testować próbki kosmetyków w zamian za recenzję do Kosmetyku Wszech Czasów;
Zło stworzyłby taki dodatkowy panel zgłaszający, gdzie wpisujecie (rok urodzenia, typy cery, rodzaj włosów itp... taki bardziej szczegółowy profil);
b) następnie firma X mówi, że chce osoby od 20 do 25 roku życia, z cerą taką a taką itp...
c) my wyławiamy takie osoby na podstawie profilu i przekazujemy im tę bazę. Z czego, tę bazę będą mogli wykorzystać tylko raz i tylko, i wyłącznie do wysłania próbki, próbek;
- Taka firma musi dostać: Imię, Nazwisko i adres wysyłki;
- Maile i oczywiście nicki zostają in cognito.
- W KWC pojawiłoby się nowe pole do zaznaczenia typu: jestem w Klubie Recenzentki i NIE jestem w klubie Recenzentki; pod zaznaczeniu tego pola wiadomo by było, że dana ocena jest oparta na podstawie testu próbki;
Oczywiście na razie to pomysł i do jego realizacji może troszkę upłynąć. Zwłaszcza stworzenie takiej bazy chętnych do współpracy firm. Ale jestem bardzo ciekawa Waszych opinii i czy w ogóle warto coś takiego tworzyć.
|
|
|