2010-04-12, 22:09
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Cytat:
Napisane przez marikab
|
Kradnij ile tylko chcesz;*
Miło że się przydały;D
Where would I be today without you being there for me all my life ~ Gdzie byłabym dzisiaj bez Ciebie, który jesteś dla mnie przez całe życie.
I wish I could watch your soul to know you better ~ Chciałabym móc obserwować Twoją duszę, aby poznać Cię lepiej
I wish I could read you like a book... Letter by letter ~ Chciałabym czytać w Tobie jak w książce... litera po literze
If there was only one place, it would be by your side. ~ Gdyby było tylko jedno miejsce, byłoby ono przy Tobie/Twoim boku.
You were my heaven on earth, the light of myself ~ Byłeś moim niebem na ziemi, moim światłem [samym w sobie??]
Through you I gave birth, you made me a woman ~ Poprzez Ciebie narodziłam się, uczyniłeś mnie kobietą
Every colour of my world, that's what you are ~ Każdy kolor mego świata, tym jesteś
Like a lion rules the jungle you rule my heart ~ Jak lew rządzi dżunglą, Ty rządzisz mym sercem 
A to z piosenki A. Lavigne Innocence
This moment is perfect, please don't go away, I need you now ~ Ta chwila jest idealna, proszę nie odchodź, potrzebuję Cię teraz.
|
|
|
|