Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-12, 21:13   #2569
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Wiele rzeczy trzeba zmienić, żeby w naszym kraju było lepiej. Chciałabym zacząć od siebie.
to chyba każdy tak ma.
ja bym chciała lepiej ogarniać moje lenistwo, bo radość z życia czerpię w każdy sposób. nie odmawiam sobie przyjemności. ostatnie 3 zł wydam na czekoladę. nie lubię robić czegoś na siłę, lubię się rozpieszczać i jestem leniwcem.
o rany, jestem okropna !

dzisiaj zapytała TŻta co we mnie go denerwuje. a on szczerze odpowiedział mi, że czasami jestem wredna, chociaż to bardziej jestem momentami zbyt pewna siebie, uparta i zawsze twardo bronię swoich racji.
a ja: jestem zołzą?
M: i za to Cię kocham.

aż mi się przypomniała książka "Faceci kochają zołzy czy coś takiego"

właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem okropnym potworem.
Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Dyrektorka mojej supereliciarskiej szkoły wścieka się, że sąsiednie dresiarskie gimnazjum pierwsze wywiesiło flagę.
Pwned.
no nie
ale sobie problem wynalazła

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
edit.
Dostałam dzisiaj do testów z Klubu recenzentki preparat antycellulitowy, a w piątek dezodorant Fajnie, że mnie do dwóch testów wybrali
ale masz fajnie
też tak bym chciała

zapomniałam miałam oglądać o tych pasożytach na discovery.

idę po pizzę (stosuję dietę "jedz wszystko" by przytyć. help me.)

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora