Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-12, 22:25   #3448
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: przetłuszczające się włosy- WATEK ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez G12acka Pokaż wiadomość
masz racje, rzeczywiscie, a sama tak pisalam, co za wstyd
Sama kiedyś ten błąd robiłam. Najważniejsze to uczyć się

Cytat:
na opakowaniu jest informacja co z nimi robic?
Nie ;/

Cytat:
mysle, ze mozesz je dodawac np do szamponu
To jest myśl

Cytat:
Mozna tez je polaczyc z olejem lub lepiej z balsamem (im ubozszy sklad i mniej zapychaczy typu parrafinum liquidum tym wieksze szanse ze algi zadzialaja) i natrzec tym skore glowy, mysle, ze dobrym pomyslem
Natrzeć skórę głowy, zostawić na kilka godzin, a potem zmyć szamponem? Dobrze zrozumiałam?

Cytat:
byloby uzywanie ich jako zasypki, ale to trzeba po prostu spraktykowac
Ooo, brzmi fajnie Tylko algi trochę mocno wonieją :P Ja ten zapach polubiłam, ale moi znajomi niekoniecznie będą zachwyceni...

Cytat:
pytacie sie jak uzywac olei... jest watek o olejowaniu i to w cholere obszerny ale nie ma nic prostszego, nalezy naniesc go obficie na cala dlugosc wlosow by je odzywic i nawilzyc (chyba nie ma lepszej odzywki) a w przypadku przetluszczajacych sie wlosow rowniez wetrzec w skalp. ja np wcieram rycynowy, choc nie ma wlasciwosci regulujacych gruczolow lojowych to za to strasznie przyspiesza porost wlosow
Wiem jak używać olei ogólnie, są nawet moje wpisy w wątku olejowym. Upewniałam się, że olej z konopi stosujemy tak samo. Z przetłuszczającymi się włosami nigdy nic nie wiadomo, zawsze prawie jakieś udziwnienia w pielęgnacji stosować trzeba :P