Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez enis84
też mi się tak wydaje te moje tez mają szeroką gumke dopasowują się do brzuszka i nie wydaję mi się że w poźniejszzej ciąży pas będzie za ciasny
ja sobie kupiłam jeszcze legginsy ciążowe i też są bardzo wygodne, zakrywają cały brzucholek 
|
moim zdaniem nie jest tak ze nagle ci cie brzuch robi wielki on rosnie i nosac spodnie gumka sie naciaga i ona jest rozciagnieta pozniej - ja widze po sobie mam jedne spodnie od kolezanki a jedne sama ku-pilam i w tych od kumpeli mimo ze sa takie same rozmiwrowo co nowe maja bardziej rozciagnnieta gumke i w nich jesczz zapinam guzik zeby niewisial pas a w tych nowych juz nie.. wiec sie z czasem pas sam sie nie wiem jakto nazwac rozciagnie sie samoistnie 
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------
Cytat:
Napisane przez angelikaw
Pas przy spodniach będzie dobry, ale same spodnie (z typowego jeansu) niekoniecznie.Życzę Wam, by Wasze biodra pozostały takie, jakie są  Niestety nie każda kobieta ma takie szczęście 
|
jesli chodzi o biodra to nie wiem - napewno urosna ale niewyobrazam sobie sytuacji zeby rozmiar sie tak drastycznie zwiekszyl.. no wiszem zdaza sie... aczkolwiek u mnie nie ma takiej tendencji i trzymam kciuki zeby nie bylo  
no i zawsze mozna kupic jensowo podobne czyli takie z dodatkiem streczu zeby sie naciagnely.. ja bede rodzic w sierpniu i mam nadzieje ze od maja czerwca bedzie juz na tyle cieplo zeby moc nosic leginsy -wiec bez problemu to samo z sukienkami
Czas edycji: 2010-04-13 o 08:40
|