Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 08:39   #922
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
też mi się tak wydaje te moje tez mają szeroką gumke dopasowują się do brzuszka i nie wydaję mi się że w poźniejszzej ciąży pas będzie za ciasny

ja sobie kupiłam jeszcze legginsy ciążowe i też są bardzo wygodne, zakrywają cały brzucholek
moim zdaniem nie jest tak ze nagle ci cie brzuch robi wielki on rosnie i nosac spodnie gumka sie naciaga i ona jest rozciagnieta pozniej - ja widze po sobie mam jedne spodnie od kolezanki a jedne sama ku-pilam i w tych od kumpeli mimo ze sa takie same rozmiwrowo co nowe maja bardziej rozciagnnieta gumke i w nich jesczz zapinam guzik zeby niewisial pas a w tych nowych juz nie.. wiec sie z czasem pas sam sie nie wiem jakto nazwac rozciagnie sie samoistnie

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Pas przy spodniach będzie dobry, ale same spodnie (z typowego jeansu) niekoniecznie.Życzę Wam, by Wasze biodra pozostały takie, jakie są Niestety nie każda kobieta ma takie szczęście
jesli chodzi o biodra to nie wiem - napewno urosna ale niewyobrazam sobie sytuacji zeby rozmiar sie tak drastycznie zwiekszyl.. no wiszem zdaza sie... aczkolwiek u mnie nie ma takiej tendencji i trzymam kciuki zeby nie bylo

no i zawsze mozna kupic jensowo podobne czyli takie z dodatkiem streczu zeby sie naciagnely.. ja bede rodzic w sierpniu i mam nadzieje ze od maja czerwca bedzie juz na tyle cieplo zeby moc nosic leginsy -wiec bez problemu to samo z sukienkami

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-13 o 08:40
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora