Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 11:09   #4893
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
aaaaaah, blondi jak tam szamponetkowanie wyszło?? POkaż co to za spodnie kupiłaś
miała byc gorąca czekolada a jest czekolado- czarny hehe z przodu wyszły mi bardzo intensywne, a z tyłu takie spoko.. nie przejmuję się, bo wiem, że mi się zmywają jak wściekłe ale nie robiłam szamponetką tylko takim szamponem jak farba tzn w takim opakowaniu do 28 myc niby

a spodnie to czarne rurki goodies normalne
Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
wow, zazdroszczę nigdy sie nie wspinałam, ale wiem, że w moim wykonaniu byłoby to niewykonalne mam strasznie słabe ręce chciałabym skoczyć ze spadochronu kiedyś, ale troche mnie to przeraża choć wiem, że bardzo by mi się to spodobało
ja jakoś lęku wysokości nie mam, ale się cykoruję niestety na ściankę też jestem za słaba.. jeszcze z tą ręką teraz to już w ogóle..
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
W moim rodzinnym miasteczku na nieczynnym już ogromniastym moście, też mam lęk wysokości
przezwyciężasz słabości?

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

Ogólnie, to miałam dziś iść podciąć grzywkę, ale mojej fryzjerce coś wypadło i chciała mnie przepisać na inną godzinę, ale spóżniłabym się do pracy, więc bedę musiała lepieć zapisać się po raz drugi, bo już nie chciało mi się przez tel
a moze to był znak? może dobrze, ze nie poszłam, bo bym wróciła z jakimś irokezem czy co
o pochwaliłabyś się swoim irokezkiem