2010-04-13, 11:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza
Cytat:
Napisane przez Asia19x
aaaaaah, blondi jak tam szamponetkowanie wyszło??  POkaż co to za spodnie kupiłaś 
|
miała byc gorąca czekolada a jest czekolado- czarny hehe z przodu wyszły mi bardzo intensywne, a z tyłu takie spoko.. nie przejmuję się, bo wiem, że mi się zmywają jak wściekłe ale nie robiłam szamponetką tylko takim szamponem jak farba tzn w takim opakowaniu do 28 myc niby 
a spodnie to czarne rurki goodies normalne
Cytat:
Napisane przez Bejjka
wow, zazdroszczę  nigdy sie nie wspinałam, ale wiem, że w moim wykonaniu byłoby to niewykonalne  mam strasznie słabe ręce  chciałabym skoczyć ze spadochronu kiedyś, ale troche mnie to przeraża  choć wiem, że bardzo by mi się to spodobało 
|
ja jakoś lęku wysokości nie mam, ale się cykoruję niestety na ściankę też jestem za słaba.. jeszcze z tą ręką teraz to już w ogóle.. 
Cytat:
Napisane przez kasiamajo
W moim rodzinnym miasteczku na nieczynnym już ogromniastym moście, też mam lęk wysokości 
|
przezwyciężasz słabości? 
Cytat:
Napisane przez Asia19x
Ogólnie, to miałam dziś iść podciąć grzywkę, ale mojej fryzjerce coś wypadło i chciała mnie przepisać na inną godzinę, ale spóżniłabym się do pracy, więc bedę musiała lepieć zapisać się po raz drugi, bo już nie chciało mi się przez tel 
a moze to był znak?  może dobrze, ze nie poszłam, bo bym wróciła z jakimś irokezem czy co 
|
o pochwaliłabyś się swoim irokezkiem
|