Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schranz - zestawienie i status wszystkich zamówień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 12:52   #1
Schranz
Zakorzenienie

Schranz - zestawienie i status wszystkich zamówień

Załącznik 3027530

Dzień dobry

Mój kolor zamówień to PLUM Załącznik 3027520

Znajdziecie w tym wątku wszelkie informacje dotyczące zamówień i odpowiedzi na Wasze pytania takie jak :
  • Czy zamówienie zostało złożone, jeśli tak to kiedy ?
  • Czy zamówienie dotarło ?
  • Czy otrzymałam Twoją wpłatę ?
  • Czy masz nadpłate/niedopłatę ?
  • Czy wysłałam Twoją przesyłkę ?

Każda odpowiedz na to pytanie będzie się znajdowała w poście przeznaczonym na dane zamówienie.

Uwaga! Na chwilę obecną nie ma możliwości odebrania butów osobiście we Wrocławiu - jestem w trakcie szukania mieszkania. Można odebrać buty osobiście w Sobótce lub w Świętej Katarzynie.

Mała legenda :
  • Jeżeli dostałam Twoją wpłatę w nawiasie koło Twojego nicka będzie zaznaczona kwota, którą mi przelałaś.
  • Jeżeli masz nadpłatę/niedopłatę koło kwoty przelewu będzie widniała na :
  • czerwono - niedopłata
  • zielono - nadpłata
  • Jeżeli Twoja przesyłka zostanie wysłana koło nicka będzie widniał nr nadania i koszt nadania, OO oznacza Odbiór osobisty

Mały regulamin moich zamówień
Jeżeli któryś z punktów Ci nie odpowiada - nie zgłaszaj się.

1. Nie siedzę na Wizażu 24 godziny na dobę - nie denerwuj się jeżeli od razu Ci nie odpiszę.
2. Nie odpisuję na pytania na PW, które zamieściłam wyżej. Ja szanuję Wasz czas, uszanujcie również mój.
3. Jeżeli nie będę miała pełnej kwoty za Twoje zamówienie - nie wyślę go do czasu uregulowania rachunku.
4. Raczej nie wysyłam w kartonach tylko w kopertach, ponieważ wysyłam w Agencji Pocztowej, w której kartony nie są przyjmowane jako listy.
5. Buty można odebrać osobiście we Wrocławiu - Krzyki - narazie zawieszone są odbiory
6. Jeżeli życzysz sobie ubezpieczenie Twojej przesyłki - napisz mi o tym koniecznie na PW !
7. Jeżeli podejrzewasz, że PW nie doszło - napisz jeszcze raz !
8. Proszę o nie traktowanie mnie jak sklepu wysyłkowego, wysyłam wtedy kiedy mam na to czas.
9. Czekam na przelewy do środy - bez nich nie odbiorę zamówienia.
10. Mam bezpłatne przelewy (mbank) - więc zakładam wyższą opcje w cenie butów jeżeli dokładna nie jest znana, łatwiej mi zrobić zwrot niż prosić o dosłanie.
11. Rezerwowe również wpłacają pieniądze.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na zakupy

Edytowane przez Schranz
Czas edycji: 2010-08-25 o 17:03
Schranz jest offline Zgłoś do moderatora