Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 13:56   #3194
Nolley
Wtajemniczenie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
Odpowiada Ci taka pielęgnacja ? Straszny minimalizm i jestem ciekawa...A to mydełko za bardzo nie przesusza skóry ? Moz.e wymień bna jakiś delikatny żel do mycia twarzy np tak jak pisała Hexxana normalizujący z Ziaji ? Ja od siebie polecam Effaclar żel z LRP ale to już troszkę droższy 400ml ok 40zł. Bambino CIe nie zapycha? W jakim jkesteś wieku ? Sorki że tyle pytań ale bardzo spodobał mi się Twój minimalizm
Taką pielęgnację stosuję od kilku miesięcy i muszę stwierdzić, że od tego czasu nigdy nie miałam podrażnionej czy wysuszonej skóry, a moja cera wygląda po prostu lepiej. Mam 16 lat, więc bądź co bądź moja cera jest trochę problematyczna, dlatego chciałam kupić coś antybakteryjnego. Jak już pisałam nie mam problemów z wysuszeniem (gorzej z podrażnieniami), dlatego myślę, że ten antybakteryjny z ziaji pro byłby w porządku, ale jeszcze się zastanowię Nie, krem Bambino jest jednym z nielicznych, który wcale mnie nie zapycha.

MOJA PIELĘGNACJA

WYMIANKA
Nolley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując