Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WSZYSTKO W 1 WĄTKU. ciuszki xs/s czasem m. Kosmetyki, zapachy. Męskie i dziecięce.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 13:06   #402
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.
Dot.: WSZYSTKO W 1 WĄTKU. ciuszki xs/s czasem m. Kosmetyki, zapachy. Męskie i dziecię

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
podobają mi sie cienie gosh lub paleta inglot
w jakim stanie jest bluzka???

Mi obojętne ktorą paletę ci oddam więc, którą wolisz?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Majko oddam bluzeczki i kolczyki za kurtke. Bluzeczki sa w bdb stanie,bordowa mialam na sobie kilka razy, te w paseczki moze z raz. Ale kurtka stanowi mimo wszystko wieksza wartosc, wiec kremow nie bede juz dobierac Napisz mi tylko prosze, jaki ona ma rzeczywisty kolor - to jest zielen, khaki czy jeszcze cos innego?

Jezeli chodzi o zapachy, to interesuje mnie crystal noir i escape, z naciskiem na crystal noir mam odlewke bright crystal ze wspolnych zakupow - 10 ml bez 3 psikow testowych. Zapach okazal sie za delikatny dla mnie. Bylabym przeszczesliwa, wymieniejac go na crystal noir Jezeli pleasures Ci sie spodoba, moglabym wymienic na escape, wielkosc do uzgodnienia, bo mam butle ok. 70/100 ml. Zatem czekam na decyzje

Zanim umówimy się co do zapachu to czy masz atomizer aby mi przesłać do przelania zapachu?
Bo ja w sumie mam ale takie po 30ml z Sephora.... Troszkę strach w nich przesyłać bo są mało szczelne- są ok ale jak nim by rzucali na poczcie to nie wiem.
Mozemy się umówić na zamianę versace po te 8-9ml (w sumie chyba że Ci wyślę we fiolkach a ty sobie przelejesz)

Co do EL za CK to również chętnie. Mogę Ci oddać dość dużo bo zapach mi się znudził.... Natomiast zapach jest troszkę po terminie jak widzę. Na mój nos nic się z nim nie dzieje- tak samo pachnie jak nowy... ale w związku z tym mogę Ci dać np 5ml więcej niż ty mi.... Nie wiem co o tym myślisz i czy się zdecydujesz.
Ale porównywałam w perfumerii zapach nowego (testera) z moim i są takie same moim zdaniem w zapachu.

Co do kurtki to wybierz sobie jakiś kremik pod oczka (i tak ci wyślę) Faktycznie kurtka jest w bdb stanie ale .... szczerze mi się nie podoba i uważam że dwie bluzeczki to w sam raz za nią
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując