Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fryzurka dla owalnej twarzy, coś cieniowanego.. Pomóżcie, zaproponujcie :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-17, 11:41   #1
monis83
Przyczajenie

GG do monis83

Fryzurka dla owalnej twarzy, coś cieniowanego.. Pomóżcie, zaproponujcie :]

Witajcie dziewczyny. Mam na imię Monia i jestem nowa na tym forum
Wybieram się w najbliższym czasie do fryzjera, jednak nie mam pojęcia o co poprosić. Chciałabym abyście wspomogły mnie dobrą radą
Mam włosy długie do łopatek, proste, końcówki trochę się falują, taki mysi kolorek. Nie chcę farbować, jedynie jakoś ładnie przyciąć i wymodelować.
Trzeba by je jakoś optycznie podnieść, bo parę godzin po umyciu już są przyklapnięta. Nie lubię swojego przedziałka, który uporczywie tworzy mi się na środku, choćbym nie wiem jak cudowała.. I wkurza mnie strasznie gdy pochylam się nad biurkiem i wszystko mi leci na dół i zasłania pole widzenia Dlatego z pewnością je pocieniuję.. tylko pytanie, jak je potem ułożyć, nie wiem w czym by mi było dobrze. Podstawowa sprawa to zrobić coś z tym przedziałkiem. Nie wiem może coś na bok.. Wiem, że niektóre z Was dysponują programem, w którym można dobrać fryzurkę. Załączam swoje zdjęcia, przepraszam, że kiepska jakość, ale nie mam innego aparatu jak ten w telefonie Tak więc mega mega prośba do Was, przypasujcie coś dla mnie co ? Z góry bardzo dziękuję za propozycje.

Edytowane przez monis83
Czas edycji: 2006-07-19 o 10:09
monis83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując