Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-13, 18:42   #866
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
No i kupilam dzisiaj spodnie w rozmiarze 38 Chyba nigdy takich nie mialam Sa absolutnie cudowne Ogolnie ten dzien zaliczam do bardzo udanych
Gratuluję!! Ja dziś też miałam małą nagrodę: kupiłam sobie płaszczyk, piękne buty na niebotycznym obcasie (ale bardzo wygodne o dziwo) oraz dużo kosmetyków (jestem Rossmannomaniaczką ). Także samopoczucie mam bardzo dobre.

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Ide ogladac "true blood"
A dobre to? Słyszałam, że niezłe a chętnie bym się wkręciła w jakiś nowy serial.

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór. Dziewczyny błagam nie piszcie aż tyle bo ja po pracy znowu muszę ślęczeć przed kompem. Moje piękne oczy tego kiedyś nie wytrzymają.
Jak pisałam wyżej dzień bardzo udany. W pracy jakoś tak gładko wszystko poszło, później udane zakupy (choć spontaniczne).

A na obiad miałam pyszną zupkę jarzynową zabielaną jogurtem danone bez cukru. Teraz chyba usmażę sobie jeszcze kotleciki z mielonego indyka, bo się nie najadłam. Idę pichcić, niedługo znów Was pewnie nawiedzę.