2010-04-13, 20:31
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnio obejrzane filmy cz. III
Hurt Locker. W pułapce wojny- nie widziałam wielu filmów wojennych, nie wiem jak wygląda prawdziwa wojna, dlatego tylko na podstawie mojej jakiejś tam nikłej wiedzy mogę subiektywnie stwierdzić, że osobiście Oscara temu filmowi bym nie dała rewelacyjny nie jest, chociaż na pewno też nie jest zły. wydaje mi się, że kilka akcji w filmie było za bardzo nierzeczywistych, ale wciągnęłam się bardzo i nie nudziłam ani przez chwilę. 7/10
Snatch- zabierałam się do obejrzenia tego filmu już chyba od kilku lat świetny, pokręcony scenariusz i taka sama rola Pitta 8/10
Parnassus- napaliłam się na ten film strasznie, ale dostałam coś odbiegającego od moich oczekiwań, nie wiem, może po prostu inna specyfika ktora mi nie do ko nca pasuje. Bardzo fajny pomysł na film, natomiast wykonanie jak dla mnie męczące. Niektóre fragmenty mi się fajnie oglądało a niektóre strasznie. Lily Cole o dziwo mi się tam podobała, pasowała do tego weird world. Ja bym dała 6/10
Podaj dalej- z serii łapiących za serce historia praktycznie nierealna, a szkoda. Dzieciak zagrał rewelacyjnie. 8/10
Edytowane przez anestet-ka
Czas edycji: 2010-04-13 o 21:08
|
|
|