2010-04-13, 19:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
yolanda9 dla dzieciaczka. A karuzela jest super 
Cytat:
Napisane przez kasiaaX
Ja po wczorajszej wizycie u ginka. Troszke sie uspokoiłam. Dał mi juz zwolnienie, nospę na rozluźnienie macicy bo sie spina czy coś, ale szyjka zamknięta i twarda na szczęście  mam odpoczywać. Malutka juz główką do dołu,  co mnie cieszy bo się bałam strasznie...nie wiem nawet ile wzy bo sie zpomniałam zapytać z wrażenia, ja naplusie 10 kg  Pozdrawiam Was kochane  i nie pędźcie tak z tym rozpakowywaniem, bo rzeczywiście nam sie miesiące pozamieniają 
|
Super, że wszystko dobrze 
Cytat:
Napisane przez Silpe
1 kwietnia mialam wizyte u gina - jestesmy w swietnej formie , (tylko nogi czesto puchna jak sie za duzo szwedam ) Gabrysia duza juz dziewczyna , wazyla wtedy ok. 2000g. (to byl 30 tc)
|
dla Gabrysi.
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka
No to trzymajcie kciuki, jadę do szpitala. Poszłam do lekarza prowadzącego i dał skierowanie, bo szyjkę mam już spłaszczoną. Zobaczymy, co w szpitalu powiedzą, albo kroplówki, albo poród, albo wypuszczą do domu ( w co nie wierzę )  .
Jednak moje przeczucie z niedzieli mnie nie zawiodło
O nowinach będzie pisał pewnie mój mąż, już się zadeklarował
Trzymajcie się 
|
za to byś została jeszcze troszkę w dwupaku 
Cytat:
Napisane przez hanjah
A ja mam podejrzenie cholestazy  Lekarka nie jest pewna, ale skierowała mnie na badanie krwi. Tak czułam, że z tą wysypką to nie taka prosta sprawa... Na razie mam balsam łagodzący swędzenie i leki antyhistaminowe.
|
Nie martw się, wszystko będzie dobrze 
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------
No a ja dzisiaj miałam próbę OCT, odłączyli mnie jak już miałam skurcze co 3 minuty. Powiem szczerze, że już nie wiem jak chcę rodzić
|
|
|