2010-04-13, 21:42
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
Napisane przez natasha325
witam ponownie. odradzam Ci ten kolor... zrobilam keidys na swoich naturalnych blond. i wyszly zolte...;/ masakra... na gorze ladne takie zlociste ale na dole jakies rude wygladaly... i ta farba nie ma w sobie za bardzo rozjasniania... no fakt, jednak cso tam rozjasnilo na tych moich naturalnych blond ale jednak odradze Ci ten kolorn...
|
Yyyyy, natasha to do mnie pisałaś? Nie strasz mnie bo juz mam na głowie, Boze myslę teraz ze fryzjer tak sie namęczył żeby pozbyć się tego kurczaka przerazajacego na mojej głowie a ja pewnie znowu cos teraz spieprzę ;(
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------
Cytat:
Napisane przez manikomio
Yyyyy, natasha to do mnie pisałaś? Nie strasz mnie bo juz mam na głowie, Boze myslę teraz ze fryzjer tak sie namęczył żeby pozbyć się tego kurczaka przerazajacego na mojej głowie a ja pewnie znowu cos teraz spieprzę ;(
|
OK Natasha już się zorientowałam że to pomyłka 
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------
EFEKT CUDOWNY !! Włoski wyjaśniały bardzo ! Nabrały bardzo chłodnego platynowego odcienia, rewelacja ! Odrosty niestety trochę zółtawe ale tak delikatnie, żadnego pomarańczu!! Ta farba naprawdę jest super, dzięki za radę snowhitee!!!! Tylko nie rozumiem dlaczego wycofują ta farbę ;( Chyba bede musiała zrobić zapasy.
Dziś juz za ciemno jutro wstawie zdjęcia
|
|
|