2010-04-13, 20:19
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Szybko i zdecydowanie wymienię dwie wiosenno letnie kurteczki Dunnes 12/40 czyli L
NIEAKTUALNY
W zamian wezmę ubranka dla mojego malucha lub na 104 dla chrześniaka
Albo cokolwiek co mi wpadnie w oko.
Chcę sie go pozbyć bardzo szybko tak jak i innych rzeczy , które są jeszcze w starym wątku, prawie wszystko w rozmiarze 40, ponieważ znów się szykuję do przeprowadzki. - wymieniony
Czerwony również NEXT 12/40, podszewka w kropeczki, lekko rozdarta widać na zdjęciu. Płaszczyk jest wełniany, guziki kryte listwą, nie będę super wymagająca przy nim.
Oba płaszcze wymienione
Jeszcze dwa okrycia wierzchnie bardziej wiosenno- letnie. Oba kupione jakis czas przed ciążą i nie bardzo zdążyłam w nich pochodzić. Nie będę bardzo wymagajaca, bo chcę sie ich pozbyć, zalegają w szafie!!!!!!!! Marzyłoby mi się, aby oddać je razem;-)
Dunnes Stores rozmiar 12/40, ciekawy krój, stan super, zapinane na guziki, stójka, to jest taka grubsza koszula, dopóki się mieściłam w nią to nosiłam jako okrycie wierzchnie w cieplejsze dni wiosną i w chłodniejsze latem.
Dunnes Stores mocno czerwona kurteczka , świetny krój, dobrze leży, stan bardzo dobry, zamek błyskawiczny, kieszenie, stójka, rozmiar 12/40
Obie są to typowe 40/L
Edytowane przez wywa
Czas edycji: 2010-04-15 o 19:18
|
|
|