Kochane będę miała synka!
Lekarka nie miała wątpliwości! Według usg jest większy o tydzień niż wskazują wyliczenia i wszystko jest ok

No to zaczynamy myśleć nad imieniem, bo mieliśmy tylko opcję dla dziewczynki
Wypytałam panią gin o kilka rzeczy i np mimo, że dostalam nowy lek przeciwgrzybiczny mogę chodzić na basen! Podobno wszystkiemu winne są tamtejsze toalety, posadzki, ławki.. A stężenie chloru w wodzie jest kontrolowane i nie stanowi ona siedliska bakterii i grzybów.
Moja niska hemoglobina też jeszcze nie jest groźna, na razie nie dostałam żelaza tylko witaminę b12, a tak duży spadek może być przyczyną zapalenia oskrzeli i antybiotyków, które niedawno brałam..
Mam jeść 1-2 razy w tygodniu wątróbkę z natką i popijać to sokiem pomarańczowym, dużo kaszy gryczanej i strączkowych,suszone morele, więcej jajek i nie łączyć tych potraw z nabiałem, który zmniejsza wchłanianie żelaza
Astorianko z tego co słyszałam i też dodatkowo wyczytałam jedo to dobry wybór

Ja jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji, ale biorę pod uwagę jedo fyn 4.. głównie ze względu na wielkość gondoli i spacerówki, możliwość podniesienia oparcia w gondoli ,lekkość prowadzenia ( próbowałam

, łatwość składania, pompowane 4 koła + przednie obrotowe, cena, możliwość zamontowania fotelika Maxi Cosi, duży koszyk..
Ale wizualnie wolę te bardziej staromodne wzory..które nie są tak zwinne..ale maja inne plusy