2010-04-14, 07:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez elenka1
ja tez sie obawiam ze moich starych ciuszkow juz nie zaloze widze ze moje cialo robi sie malo jedrne...
gratuluje ruchow... i az zazdoszcze
|
Ja tez miałam takie obawy, ale po kilku miesiącach od porodu załozyłam nawet te najmniejsze dzinsy
Nie mart sie nie jest tak trudno te kilogramy zgubić jak dba się o siebie i karmi piersia
Cytat:
Napisane przez angelikaw
a swoją drogą... byliśmy dziś u lekarza...
Tatuś nie miał szczęścia, bo Bąbel wypiął na swoich rodziców swój piękny tyłeczek, w dodatku zwinął się w kłębek (niczym mamusia podczas snu :P).
Dziś lekarz pokazał tylko tyle, ile mógł, zbyt wiele widać nie było .. Płci też więc nie znamy ;/ Kolejne badanie za 4 tygodnie (21/22 tc).
.
|
Ciesze sie ze z dzidzia oki...mam nadzieje że nasza dziś będzie chchiała współpracować...ostatnio ciężko z tym było....
Cytat:
Napisane przez elenka1
mysle ze podejrzycie... a czemu na braciszka? zwykle mamusie chca miec parki
--
|
ja maaaaarze o dziewczynce, ale nastawiam się na chłopca bo jakos tak sie układa w mojej rodzince że dwaj pierwsi to zawsze chłopcy się rodzą.... tak miała mama, ciocia, bratowa, cioci syn, nawet sąsiadka hehe.... wszystkie znajome jak maja dziewczynki to rodza kolejne dziewczynki a jak chłopaków to i następni sa chłopcy....
przypadek??
poza tym fajnie by było gdyby Domis miał kumpla do zabawy..
A o sukieneczkach i koroneczkach różowych śnie!
Cytat:
Napisane przez angelikaw
ach dostałam dziś witaminki  Lekarz pozwolił mi samej wybrać, jakie chcę (koszt) zasugerował tylko kilka i powiedział, na co zwracac uwagę. Ale mam koleżankę w aptece, wiec z wyborem problemu nie było. Padło na PRENATAL CLASSIC (100 tabl. za 35,90zł).
.
|
Ja tez biore te witaminki, a później przezuce sie na prenatak dha
ooo ....Domik znów zrobił kinder niespodzienke (czyt. kupke) czas na przyjemności hihi...
|
|
|