eyo no ja odnioslam wrazenie ze te wszystkie "plamy" to jest zdarta skorka, a nie brud

co do znajomosci noszenia meskich butow, to nie wydaje mi sie, zeby meskie buty jakos ogromnie roznily sie budowa od damskich, poza rozmiarem. Poza tym mam doswiadczenie patrzac na buty mojego TŻ i widzac, ze lazi w Nike`ach 3 rok bo nie moze dobrych butow znalezc. Zreszta nie wiem czemu sie czepiasz

No i znam wiele przypadkow gdzie buty po miesiacu noszenia wygladaly tragicznie i nie byla to wina uzytkownika. Moze nigdy nie trafilyscie na takie buty, wiec nie rozumiecie tego rozzalenia, ja rozumiem bo sama niedawno mialam podobny problem. Po 2 tygodniach mialam dziury w pietach na wylot, a raczej dbam o swoje buty i niektore pary nosze po kilka sezonow. Poza tym z ciekawostek powiem, ze tak samo piety rozwalaja sie w butach z Deichmana, ale oni przyjmuja reklamacje, co wiecej od reki oddaja pieniadze.
Nie wychwalam nike pod niebiosa, jak mi to
eyo zasugerowala, ale jesli w piecie po 2 miesiacach robi sie taka dziura, to raczej nie z winy uzytkownika. Jako nastolatka caly czas biegalam w sportowych butach, sciagalam metoda butem o piete i nigdy cos takiego mi sie nie zrobilo, nawet jesli byly to buty z bazaru za 30zl.
Poza tym smieszy mnie produkcja butow ze skory za kilkaset zlotych, w ktorych producent zaleca jedynie chodzenie po lakierowanym parkiecie, albo najlepiej postawienie na polce i podziwianie, bo w innym przypadku sie rozpadna. I uwazam ze z czyms takim powinno sie walczyc, a nie pochwalac.