Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 08:19   #715
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
u nas dziś intensywny dzień zakupowo-remontowy. no ale fachowiec jest i chce popchnąc robotę mocno do przodu. wybieraliśmy kolory ścian w pokojach na górze, w tym do pokoju córci. stanęło na ciepłym żółtym, a do tego wzięliśmy uroczy border z kolorowymi miśkami, które wyglądają, jak te z haribo po południu pokój był już pomalowany. niezłe tempo. strasznie mnie to cieszy, że tak szybko się posuwa, bo jest szansa, że spokojnie ze wszystkim zdążymy. oczywiście, o ile Ewcia nie weźmie przykładu z innych i nie zacznie się spieszyć
spokojnej nocy wszystkim.
czekam na efekty końcowe. fotorelcja będzie?

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
A i ta cała przyjemność na izbie przyjęć to prawie 3 godziny...:/
najważniejsze, że wszystko w normie, i Cię w szpitalu nie zostawili.

Cytat:
Napisane przez justin18061976 Pokaż wiadomość
Musze wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze i myslec pozytywnie, bo w Polsce do porodu raczej sie nie znajde

Remoncik u nas tez wre, Malusio ma pomalowane sciany i raz sufit, jutro kupimy panelki juz sie nie moge doczekac
pozytywne myslenie zdziaa cuda.
Na fotki pokoiku Waszego maleństwa też czekam.

Ale jestem niewyspana... Maskiu przydreptał dziś do naszego łóżka w nocy o 3:00 i nie chciał iść do siebie... kręcił sie, wiercił, a ja razem z nim...

Pogoda znów do dupy. Ciągle pada.
Chyba wezme sie za prasowanie ciuszków dla dzidka.

poza tym TŻ ciut mnie rano wnerwil, więc na obiad dostanie tylko kluski na parze (nie lubi ).
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora