2010-04-14, 08:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez malgoskagc
No chyba nie jest glłupia ale jej się boje. Wczoraj na wieczór naczytałam się na forum jak to wygląda. blizna na dekoldzie. po tej operacji leza na oiomie przez tydzien. w ogole jak nastepuje "przelom" to ja myslalm ze to cos dobrego a to jest pogorszenie stanu - dochodzi do zaintubowania, szpital, respirator. ja nie wiem.. ja nie chce. tak sie tym zdolowalam ze nie moglam spac.
|
Kochana, może nie czytaj o tym na forach Porozmawiaj lepiej o tym z lekarzami, ewentualnie ludźmi, którzy mają to już za sobą...
U mnie jakis czas temu wykryto obecność pewnego niecnego wirusa, naczytałam się o nim na forach i prawie wpadłam w depresję (wiem, to nie jest tak poważna sprawa, jak Twoja choroba, ale... no, groziło mi tym, że nie będe mogła mieć więcej Dzieci... m.in). A tymczasem mój organizm bardzo szybko sobie z nim poradził
Także głowa do góry, widocznie lekarze uznali, ze operacja jest warta zachodu i później mogłabyś funkcjonować jak przed choroba, poparli to badaniami, są pewni, że to pomoże.
A blizną się nie martw Ja np. uważam, że blizny są bardzo seksowne, znam już na pamięć lokalizację każdej na ciele TŻ
|