Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 09:02   #1602
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Dzien Doberek
Magda jak Grześ?
No i trzymam kciuki za Agusię.

Szkoda ze pogoda znowu sie kwasi, gdzie ta wiosna, ta pawdziwa

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Też tego nie rozumiem
Ola, ktore buty w koncu wybrałaś?
Żadne... dziś jadę do takiego sklepu, do ktorego mam zawsze nie po drodze, ale mają piekne włoskie buty i ceny sa ok 200-250zł. Więc jak tam nic nie wybiorę, to będę dalej myśleć o tych pierwszych wiecie, że w sobotę jest dzień zakupów glamour? I wiele zniżek np 10, 20%?

simpatica, nie ciesz się jeszcze z 1 kreski, ja zaszłam w ciąże 8 marca, robiłam testy od 15, wszystkie negatywne. Dopiero chyba 28.03 wyszły mi dwie kreski

Aniulko, pewnie, że można sobie poradzić, ale (może myślę egoistycznie) ja chce mieć jakiś komfort swojego życia, a nie tylko dziecko dziecko i dziecko, a raczej dzieci.. Przy Blance wiele się zmieniło, ale dalej mam czas na swoje rozrywki i zajęcia, a mając dwojke tak szybko bym musiala sie im oddac całkowicie.. I nie wiem czy byłabym szczęśliwa, więc na drugie chyba się nie zdecyduje...

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2010-04-14 o 09:05
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora