Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 09:08   #654
mag_a
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez malgoskagc Pokaż wiadomość
Ale to forum dla ludzi, którzy sa też na to chorzy i właśni oni już to przechodzili, pisali jak oni znieśli operacje, jak się potem czuli. Zazwyczaj od razu po operacji czuli się przez dłuższy czas gorzej. Wiem, że może rzeczywiście lepiej nie czytać o tym tyle i się niepotrzebnie nie stresować (bo to pogarsza stan:/), ale chciałabym z drugiej strony wiedzieć jak to wygląda, czego mogę sie spodziewać.
I Twój organizm sam sobie poradził z tym wirusem? To super Cieszę się, że nic się nie rozwineło z tego
Ja muszę już powoli wyłazić z łóżka (wyczaiłam ze musze minimum pól godziny po wzieciu leku nic nie robic i sie nie wyslilac bo wtedy te leki nie dzialaja za długo) Ale juz nie smęcę o tym bo zamienie wątek na "moja choroba" :P:P:P
Różnica polega na tym, że lekarz poda Ci suche fakty, a ktoś, kto to przeżył obuduje to w swoje emocje, co jest kolosalna różnicą - może ogranicz się na razie, do poznania opinii lekarzy?

Nie, mój organizm nie jest aż tak bojowy Leczenie trwa już pół roku, kosztowało sporo i nerwów i stresów i pieniędzy Ale są spore szanse, że wyjdę z tego bez większego uszczerbku

Wyłaź, wyłaź Ja wracam do pracy, może nawet zabiorę się za mgr jak mnie poniesie W końcu 30..04 zbliża się wielkimi krokami