Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 09:26   #1605
kamilla123
Rozeznanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Dzień dobry cześć i czołem!

U mnie powoli słońce się przebija więc może z tym spacerem nie będzie tak źle. A potem jedziemy na zakupy i już nie mogę się doczekać aż się trochę z domu wyrwę i na innych ludzi popatrzę

Ciekawe co tam u Agusi, bo się nie zameldowała od wczoraj Mam nadzieję, że wszystko w porządku

Pietrusia oby było lepiej z tym uczuleniem, ja sobie nie wyobrażam jednego dnia z tetrowymi pieluchami

Ela dowcipni ci twoi koledzy z pracy a kiedy wracasz do roboty?

Co do dzieci to ja chciałabym mieć trójkę i najlepiej bliźniaki, bo pewnie znowu czeka mnie cc i o ile drugą cesarkę jeszcze przeżyję to trzeciej operacji już bym nie chciała Sama mam trójkę rodzeństwa i chociaż w dzieciństwie różnie bywało to teraz mamy ze sobą super kontakt i zawsze możemy na siebie liczyć. Dlatego uwielbiam wszelkie rodzinne imprezy i święta, bo się wszyscy zjeżdżamy i nie możemy się nagadać

Miłego dnia!
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora