Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 09:42   #1607
gissh
Raczkowanie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
czesc mamusie

dziekuje za wszystkie komplementy pod adresem mojego dziecka.
czupryne ma bujna lae poci sie niesamowicie, az mi jej zal, a tu jeszcze lata nie ma. och moje biedactwo jak to przezyje.

gish- wasza coreczke tez natura wyposazyla w czuprynke.
co do diety - dzieki za te slowa, masz racje jesli dziecko jest wesole, dobrze sie rozwija i nie choruje to nie powinno sie stwarzac problemow.
miriam wczoraj konczyla 5 miesiecy i tez jeszcze nie podawalam nic poza piersia teraz koncem tygodnia ide na szczepienie do pedi i... zaczynamy
No fakt - moja Misia też z tych bardziej "włochatych", ale do Miriam to się nie umywa
A co do pocenia się to szczerze Twojej Miriam współczuję - Dominika ma o wiele rzadsze włoski ale mimo to też się biedna poci - czasem po spacerku jak jej ściagam czapeczkę (a zakładam już teraz taką cienką, wiosenną) to włoski ma całe mokre... I przy cycaniu jak się trochę bardziej musi przyłożyć to też...

Cytat:
Napisane przez bogus85 Pokaż wiadomość
Mój dzidź już się taki fajny zrobił. Uwielbiam patrzeć jak się bawi, jak trzyma zabawki obiema rączkami, jak oślinił żyrafie cały łeb, albo jak szarpie balon. A jak się śmieje ślicznie, najwięcej do mnie. Jak mnie nie widzi, to mnie szuka wzrokiem.
Boguś, ślicznie to napisałaś Ja też uwielbiam patrzeć na moje dzieciątko - obserwować jak się zmienia, rośnie, uczy nowych rzeczy... I jak się cieszy jak tylko mnie zobaczy... Te uśmiechy, ta radość... Ach, to są te chwile dla których chce się żyć, najpiękniejsze

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Gish pochwal sie rowniez fotkami malej Domi
Ależ bardzo chętnie
Oto i mój poczochraniec mały

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png

Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2010-04-14 o 09:45
gissh jest offline Zgłoś do moderatora