2010-04-14, 09:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez zaharia
czesc mamusie
dziekuje za wszystkie komplementy pod adresem mojego dziecka.
czupryne ma bujna lae poci sie niesamowicie, az mi jej zal, a tu jeszcze lata nie ma. och moje biedactwo jak to przezyje.
gish- wasza coreczke tez natura wyposazyla w czuprynke.
co do diety - dzieki za te slowa, masz racje jesli dziecko jest wesole, dobrze sie rozwija i nie choruje to nie powinno sie stwarzac problemow.
miriam wczoraj konczyla 5 miesiecy i tez jeszcze nie podawalam nic poza piersia teraz koncem tygodnia ide na szczepienie do pedi i... zaczynamy 
|
No fakt - moja Misia też z tych bardziej "włochatych", ale do Miriam to się nie umywa 
A co do pocenia się to szczerze Twojej Miriam współczuję - Dominika ma o wiele rzadsze włoski ale mimo to też się biedna poci - czasem po spacerku jak jej ściagam czapeczkę (a zakładam już teraz taką cienką, wiosenną) to włoski ma całe mokre... I przy cycaniu jak się trochę bardziej musi przyłożyć to też...
Cytat:
Napisane przez bogus85
Mój dzidź już się taki fajny zrobił. Uwielbiam patrzeć jak się bawi, jak trzyma zabawki obiema rączkami, jak oślinił żyrafie cały łeb, albo jak szarpie balon. A jak się śmieje ślicznie, najwięcej do mnie. Jak mnie nie widzi, to mnie szuka wzrokiem.
|
Boguś, ślicznie to napisałaś Ja też uwielbiam patrzeć na moje dzieciątko - obserwować jak się zmienia, rośnie, uczy nowych rzeczy... I jak się cieszy jak tylko mnie zobaczy... Te uśmiechy, ta radość... Ach, to są te chwile dla których chce się żyć, najpiękniejsze
Cytat:
Napisane przez domi7ks
Gish pochwal sie rowniez fotkami malej Domi 
|
Ależ bardzo chętnie 
Oto i mój poczochraniec mały
Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2010-04-14 o 09:45
|
|
|