2010-04-14, 10:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez olalicious07
No i ja mam ciągle problem ze spaniem Blanki w swoim łóżeczku  ja, a nie ona. Zawsze jak spi sama to budze sie kilka razy i sprawdzam czy oddycha, czy jej ciepło, czy jej sie nie ulało i sie nie zakrztusi itd.. mania jakas glupia...;/
|
Ola, ty to tak jak moj malz - od kiedy maly obraca sie w trakcie spania to ten lata do niego co chwile i patrzy czy mu wygodnie... 
Cytat:
Napisane przez simpatica
Kreninka jeszcze mi się przypomniało - brat mi mówił że kiedyś czytał że rozdzielenie dwóch braci przez metalowe ptaki to niby chodziło o więże WTC. Ale w sumie pierwsza część tego fragmentu bardziej do nas pasuje - tylko co oznacza "kraj niezwyciężonego"? 
|
No wlasnie pisalam, ze to dotyczylo WTC...lepiej niech na usa uderza ktos ze wschodu,...
Cytat:
Napisane przez olalicious07
wy to jakieś crazy jesteście, jedno dziecko taaaaakie malutkie a wy już o drugim myślicie i kombinujecie 
|
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Też tego nie rozumiem 
|
Podobno tak pod rzad latwiej niz jak sie jedno odchowa i znow w pieluchy... 
Cytat:
Napisane przez domi7ks
A ja mysle, ze to robienie testu to tylko taka panika  bo niby po ciazy jest latwo zajsc...
|
Hehehe....wystarczy zajrzec na watek mamus marcowo-kwietniowych 2009 
Cytat:
Napisane przez gissh
Ależ bardzo chętnie 
Oto i mój poczochraniec mały 
|
Cudna twoja malutka!! 
Ale, jesli moge spytac, to dlaczego przytrzymujesz ja juz do siadu?? Przeciez ona malusia jeszcze....
|
|