Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 10:13   #1612
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
No i ja mam ciągle problem ze spaniem Blanki w swoim łóżeczku ja, a nie ona. Zawsze jak spi sama to budze sie kilka razy i sprawdzam czy oddycha, czy jej ciepło, czy jej sie nie ulało i sie nie zakrztusi itd.. mania jakas glupia...;/

Ola, ty to tak jak moj malz - od kiedy maly obraca sie w trakcie spania to ten lata do niego co chwile i patrzy czy mu wygodnie...

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Kreninka jeszcze mi się przypomniało - brat mi mówił że kiedyś czytał że rozdzielenie dwóch braci przez metalowe ptaki to niby chodziło o więże WTC. Ale w sumie pierwsza część tego fragmentu bardziej do nas pasuje - tylko co oznacza "kraj niezwyciężonego"?

No wlasnie pisalam, ze to dotyczylo WTC...lepiej niech na usa uderza ktos ze wschodu,...

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
wy to jakieś crazy jesteście, jedno dziecko taaaaakie malutkie a wy już o drugim myślicie i kombinujecie
Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Też tego nie rozumiem
Podobno tak pod rzad latwiej niz jak sie jedno odchowa i znow w pieluchy...

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A ja mysle, ze to robienie testu to tylko taka panika bo niby po ciazy jest latwo zajsc...
Hehehe....wystarczy zajrzec na watek mamus marcowo-kwietniowych 2009

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Ależ bardzo chętnie
Oto i mój poczochraniec mały

Cudna twoja malutka!!
Ale, jesli moge spytac, to dlaczego przytrzymujesz ja juz do siadu?? Przeciez ona malusia jeszcze....

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora