Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 11:37   #661
malgoskagc
Raczkowanie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Gdzie jest do cholery Besio?!

malgoskagc, po operacji na pewno bedzie okres fatalny,ale z czasem bedzie lepiej... Cos trzeba z ta choba zrobic, bo inaczej sie wykonczysz psychicznie. Trzeba ja zniszczyc!
Właśnie, gdzie jest BESIO?!?!

Mam nadzieje, ze bedzie lepiej. narazie jeszcze nie wiem co i jak z ta operacja. skupie sie na najblizszym badaniu i konsultacji z lekarzem pozniej bede sie"martwic" :P

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
małgoskagc jeśli to Cię wesprze na duchu że nie jesteś sama, to powiem Ci że ja jestem taka sierota że co chwilę na coś choruję. Począwszy od urodzenia na dysplazję biodra, potem wyszło na to że mam nóżkę trochę krótszą więc rehabilitacja. Potem plastyka moczowodów i operacyjna likwidacja refluksu pęcherza moczowego w wieku 6 lat. Potem skolioza więc długie miesiące letnie na oddziałach rehabilitacji (dalej mam łopatkę wystającą ). Wada wzroku z której niby wyszłam ale się teraz wróciła jak zaczęłam studiować i pracować z kompem Wada zgryzu i tzw. bruksizm - śpię w specjalnej szynie na zęby żebym w nocy nie zgrzytała, bo nie dość że ścieram szkliwo to rano mam szczękościsk i nie umiem otworzyć ust - zapalenie stawów żuchwowo-skroniowych Potem "objawiło się" szanowne PCO i zespół androgenny, więc pytanie czy będę mieć jakieś bejbi, teraz tarczyca niedawno - niedoczynność, siedzę na lekach. A teraz coś mnie bolą nerki, niedawno miałam taki atak że mnie wzięli do szpitala.
No i moje ulubione - podejrzenie hemoroidów (mówiąc obrazowo - co wizyta w kibelku na coś poważniejszego - to cała muszla pełna krwi ) i zalecenie kolonoskopii z wizytą u proktologa miodzio ! Co za upokorzenie
OMG!! masakra jakas!!!! Bardzo Ci wspólczuje! ale to jest prawda, że jesli da się coś robić, żeby było lepiej - to trzeba to robić, dlatego idz do lekarza. Nie mysl, ze to upokorzenie, bo dla lekarza to normalka bo do Niego ciagle tacy ludzie przychodza i mu to zwisa! ale wiem, ze dla mlodej dziewczyny to stres i krepujaca sytuacja. trzeba zmienic nastawienie. Dla mnie ten upokorzeniem jest, ze moge sie starac o grupe inwalidzka, rente itp ale przeciez nie moge pracowac fizycznie a pieniadze na studia same nie przyjda :/ musimy byc dobrej mysli!!
Ale z drugiej strony, Dziewczyny!!! Co sie dzieje - jestesmy mlodymi osobami i takie gow*a nam sie przyplatuja!!

maguś - własnie widzialam w tvnstyle przepis na muffinki czekoladowo-bananowe! bardzo podobne do Twojego przepisu! to byl jakis dietetyczny, zeby bylo mniej kalorii z maslanka orzechami, brazowym cukrem i platkami owsianymi. (200kcal zamiast 900kcal )
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora