2010-04-14, 12:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Napisane przez kotekk81
no wlasnie mi tez tak lekarz powiedzial tylko ze ja naprawde jem jak wrobelek i to nie wszystko bo malo rzeczy mi smakuje  to ja juz nie wiem co robic bo przeciez glodzic sie nie mam zamiaru, a polozna mi wczoraj zasugerowala patrzac na moje dlonie ze woda mi sie zatrzymala w organizmie  trudno powoli godze sie z faktem ze bede sloniatkiem a po porodzie bede musiala sie wziac dwa razy bardziej za siebie  ale najwazniejsze ze z bobaskiem jest wszystko ok 
|
no dokladnie najwazniejsze, zeby dzidzi nic nie brakowalo, a co do kilogramow to ja wiem, ze bede wygladac jak wieloryb, bo to troche genetyczne i moja mama nie miala samego brzuszka tylko cala byla taka rozlana i ja tez bede, bo wiem ze juz teraz mi weszlo w udka nie zamierzam sie glodzic, ale nie chce tez jesc jak krowka i stosowac wymowke "bo jestem w ciazy, wiec moge"! Staram sie zachowac umiar, choc to jest strasznie ciezkie
musisz skontrolowac co z tym gromadzeniem wody mnie np czasem na wieczor strasznie palce puchna, a to tez chyba oznaka gromadzenia wody
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|