Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-14, 13:20   #1108
Emila3000
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Cytat:
Napisane przez pani_zima82 Pokaż wiadomość
Emi przecież Ty szczuplak jestes jak patrzyłam na Twoją wagę nie bylo tego tak widać a Ty przecież wysoka i takie niskie bmi
szczuplak to chyba tylko w cyckach i w tylku, ktory sie powoli wklesly robi ale brzuchalek, boczki itp jeszcze mi zostaly i mysle ze wlasnie w ich siedzie te 3,5 ktore mi zostaly
Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
a czy posiadanie suwaka sprawi, że będzie się szybciej chudło i wyglądało lepiej ??
Bo jeśli tak to trza mieć ... suwak rulezzzz ... Ayu też zrobisz,prawda ?! choć ja przy Twojej wadze to bym sie już wcale nie odchudzała, bo każda by chciała mieć taką wagę .... takze ja nie wiem
no a jak, jasne ze sie szybciej chudnie ja sie od razu czuje jakbym wazyla z 30 kg

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Dokładnie taki sam suwaczek sobie wykombinowałam w drugim dniu, jak do Was trafiłam, i też byłam zawiedziona, że podpis kodu HTML nie łyka

A tak w ogóle to dziendoberek Dziewczyny.
Miałam dzisiaj porobić w ogródku, ale u mnie na Wybrzeżu zimno jak ch......

Waga stanęła w miejscu, ale przyczyną może być to, że zafundowałam sobie nową bajer- wagę i wyniki mogą leciutko odbiegać od tych, przeprowadzanych na starej. Allllleee superaśna. Mierzy, waży, rozpoznaje kto się waży, podpowiada, ile wody, kalorii i robi piękny wykresik. Nie wiem po co mi to, ale cieszę się z tego gadżetu jak jakaś wariatka .
A tak przy okazji, swoją starą, sprawnie ważącą, (tylko już te bajery pokazujące il. wody i tłuszczu się zawieszają) mam do odstąpienia... jak coś to na PM
Pozdrowionka
zamiast wciskac nam swojego starego zloma() daj linka do tej nowej bo sie juz napalilam samym Twoim opisem
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora