Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - L'OREAL I LENTHERIC oddam w dobre ręce.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-17, 16:08   #1
IZZII
Przyczajenie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

L'OREAL I LENTHERIC oddam w dobre ręce.

To moje pierwsze kroki na TARGOWISKU.

Na dzień dobry mam do zaoferowania dwa kosmetyki, które zakupiłam poniesiona jakimiś chwilowymi emocjami i okazało się, że jeden z nich jest dla mnie zbyt jasny, drugi zbyt ciemny. No cóz tak bywa...

1) Podkład ujednolicający i udoskanalający cerę L'OREAL TRUE MATCH odcień W3 - Golden Beige. Kosmetyk jest bardzo praktycznym szklanym pojemniczku z dozownikiem. Użyłam go trzy razy (tak jak wspomniałam jest dla mnie jasny).

2) Puder w kamieniu LENTHERIC - FEATHER FINISH TRANSLUCENT 06, użyty jakieś dwa razy. Z tej firmy transparentny nr 06 jest najjaśniejszy. Niestety ponieważ używam tego pudru od lat nie sprawdziłam kolorku przy zakupie i trafiłam na jakąś dziwnie ciemną serię, bo jest znacznie bardziej brązowo-brzoskwiniowy niż zwykle. Dobrze nada się dla ciemniejszej niż moja karnacji, a poza tym jest rewelacyjy, matujący i niewidoczny na twarzy.

Chętnie zamienię się na jakąś bazę pod podkład lub cząstkę korygującego podkładu VICHY DERMABLEND albo inny fajny kosmetyk.

Pozdrawiam
IZZII jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując